HTML

Egérirtás, Patkányirtás, Rágcsálóirtás blog

Minden, amit tudni érdemes a rágcsálók életmódjáról, egér és patkány irtásáról.

Friss topikok

Patkány befogása, patkányfogó ketrecek telepítése

2010.12.09. 17:35 Kártevőirtó


Állatbarátok gyakran kérik tőlünk: élvefogással, az állat elpusztítása nélkül végezzünk rágcsálóirtást. Tudni kell azonban, hogy az élvecsapdázás csak néhány egyed befogásakor alkalmazható hatékonyan, illetve a patkányfogó csapda folyamatos felügyeletet igényel. Macskacsapda, nyestcsapda, rókacsapda is vásárolható cégünktől, ezen fajok esetében az élvecsapdázás tartós megoldást ad.

A ravasz és gyanakvó vándorpatkányok gyorsan megtanulják: óvakodni kell a patkánycsapdától. A kezdeti gyors sikereket követően teljesen hatástalanná is válhatnak  patkányfogók. Érdemes áthelyezni a patkánycsapdát, de az új helyen sem számíthatunk tartósan eredményes működésre. Patkányirtás esetén kizárólag a késleltetett hatással ölő véralvadásgátló hatású rágcsálóirtószer nem kelt gyanút a kolóniában. A fogyasztás és az elhullás közt több nap telik el, a patkányok nem találják meg az összefüggést.
Patkányirtás Pest megyében!

Szólj hozzá!

Címkék: patkány patkányirtás ketrecek befogása patkányfogó

A bejegyzés trackback címe:

https://ragcsaloirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr374219847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása