HTML

Egérirtás, Patkányirtás, Rágcsálóirtás blog

Minden, amit tudni érdemes a rágcsálók életmódjáról, egér és patkány irtásáról.

Friss topikok

Honnan tudom hogy patkány? Patkány ürüléke és földlyuka

2010.02.11. 19:29 Kártevőirtó

A patkányok nagyon rejtett életmódot élnek, sokszor csak akkor tűnik fel a jelenlétük amikor már igen nagy a gond.


"Honnan tudhatjuk hogy patkány okozza-e a fura zajokat a garázsban? A kutyaeledelt is patkány dézsmálja?"


 A patkányok fészkelőhelyeit, vonulási útjait, ürülékét keressük. Kutassunk az udvar zsúfolt, telepakolt részein a patkány ártalom után. A földlyuk, patkány ürülék biztos jele a patkány ártalomnak.
Patkányirtás rendelhető!

1 komment

Címkék: patkányok patkány patkányirtás patkány ürülék földlyuk

A bejegyzés trackback címe:

https://ragcsaloirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr702654604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katalin Bajáról 2019.06.18. 13:45:19

Nem tudom milyen állat vonul át az udvaron, de már nem csak éjjel hagy maga után ürüléket, nappal is látható friss ürülék is. Az ürüléke a rajzok alapján,hasonlít a vándorpatkányéhoz, vagy a denevéréhez! Könnyen szétmorzsolódik, ha seperjük! Azért nem értem, meg rágcsálás nyomait eddig nem találtam, a kamrában sem. Gyanúm, hogy az udvaron, a folyosónál fúrt lyukból jönnek elő! Érdekes, tavaly is ebben az időben találtunk nyomokat! A mérget meg sem kóstolja, pedig, áll. ezt a fajtát szereti! Ha valakinek van ötlete, milyen állat merészkedik még nappal is, és szanaszét rakja le az ürülékét! Mint írtam, ha seprem hamar szétporlik. Mellesleg egy évvel ezelőtt pár napig olyan ürüléket is láttunk, ami nagyobb méretű, s az biztos patkány lehetett, de úgy tűnt, hogy valahonnan menekült át a vihar elől az udvaron. Leginkább a betonozott területeken, szórja el az ürülékét! Undorító, és a kis unokáim miatt akik átjárnak, nagyon mérget sem szórhatunk le.Valami piros színű tasakokban lévő anyagot vett a fiam, de arra rá sem rántanak! A kamrába nem merek semmilyen élelmet,zöldséget kitenni!Ha valakinek van ötlete mi lehet, és mit lehet tenni ellene, kérem írja meg. Köszönöm!
süti beállítások módosítása