HTML

Egérirtás, Patkányirtás, Rágcsálóirtás blog

Minden, amit tudni érdemes a rágcsálók életmódjáról, egér és patkány irtásáról.

Friss topikok

Vándorpatkány rágása - Patkányirtás előtt: Patkány fertőzöttség felmérése.

2011.02.23. 19:55 Kártevőirtó

Képen egy paraffinos rágcsálóirtó blokk: Jól látható patkány rágásnyomokkal.

Korszerű patkányirtás:
A rögzített rágcsálóirtószerek előnye, hogy a paraffinos vagy extrudált szerformán a patkány és egér rágása jól megkülönböztethető. Ezért ezen irtószerek a rágcsáló ártalom felmérésére kitűnően alkalmazhatóak. A nedvességnek hosszú ideig ellenállnak, így a vándorpatkány fő előfordulási helyén, csatornákban is hosszú ideig megőrzi vonzó hatását.

A komoly patkánygócok felszámolását nagy mennyiségű rágcsálóirtószer tartós kihelyezésével lehet csak elérni. Ahol a patkányok sok más táplálékot találnak, ott vonzó hatású szerformákat használunk (illatos pép és paszta). Ezen patkányirtó szereknek az egyébként óvatos és gyanakvó rágcsálók nem tudnak ellenállni. A rágcsálóirtó szakemberek olyan erősségű patkányirtó szerformákat alkalmaznak, melyek néhány gramm elfogyasztása biztosan elpusztítja a belőle táplálkozó vándorpatkány populációt. Nyest ellen a rágcsálóirtószerek nem felhasználhatóak.
Rágcsálóirtás infó és megrendelés.

Szólj hozzá!

Címkék: patkány rágcsálóirtás patkányirtás rágása vándorpatkány

A bejegyzés trackback címe:

https://ragcsaloirtas.blog.hu/api/trackback/id/tr452685936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása